fiets_modellen

GHOST NIRVANA TOUR Universal

Aluminium Hardtail Trail-MTB
MTB afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen van SRAM  X01 groep en Super Fit pasvorm.
De NIRVANA Tour is de ultieme hardtail voor dagelijks gebruik op het platteland of in de stad. Het is een echte, betrouwbare mountainbike waarmee je op een ontspannen manier kunt ontsnappen aan het leven van alledag. Of het nu op de weg, bospaden of singletrails is - het is de perfecte fiets voor elk avontuur.

Ter beschikking in maat XS, S en M
Huurkost:    40,-€ per dag
Waarborg:  200,-€
 


GHOST SL AMR 29

Dubbel geveerde aluminium Trail-MTB
Maak je het liefst zoveel mogelijk kilometers in de bergen? Dan is de SL AMR 29 mountainbike je perfecte metgezel. Licht, stil en duurzaam is de beste manier om deze trail allrounder te omschrijven. De trailfiets met 29" wielen slaagt in de evenwichtsoefening tussen uitstekende klimeigenschappen en veilig downhill plezier. Dankzij 130mm veerweg voor en achter laat hij zich niet afschrikken door wortelpartijen of geblokkeerde passages. Hij beheerst krappe haarspeldbochten of snelle richtingsveranderingen zonder blikken of blozen. De ideale fiets als je op zoek bent naar een sportieve fiets voor lange tochten.   

Beschikbaar in maat M en S 
Huurkost:     50,-€ per dag
Waarborg:   250,-€


GHOST RIOT TRAIL AL

Dubbel geveerde aluminium Trail-MTB
Deze fiets is een echte alleskunner, met 140mm veerweg heeft hij meer dan voldoende comfort om in onze streek de moeilijkste trails moeiteloos te overwinnen. 

ter beschikking in maat   L 
Huurkost:    50,-€ per dag
Waarborg:  250,-€


Gravelbike GHOST Roadrage

Deze gravelbike heeft een aluminium frame. Uitgerust met de beste Shimano onderdelen GRX810 zal hij zelfs de meest veeleisende bikers tevreden stellen.

Beschikbaar in maat Medium
Huurkost 50,-€ per dag
Waarborg 250,-€


Van Nicholas ROWTAG 

Gravelbike met Titanium frame
Deze exclusieve gravelbike is een alleskunner, als je de 650 wielen en 50mm banden monteert kan hij zelfs op mountainbike terein mee met de besten. Door het monteren van smallere banden kan je hem ook als racefiets inzetten. 

Beschikbaar in maat  S, L en XL 
Huurkost:    55,-€ per dag
Waarborg:  300,-€


GHOST LECTOR Super Fit 

Carbon Hardtail Cross-country MTB 
Met deze mountainbike kun je grenzen verleggen en wedstrijden winnen - zoals teamrijder Anne Terpstra al op indrukwekkende wijze heeft bewezen in de World Cup. Gebaseerd op het baanbrekende SuperFit concept, is de LECTOR hardtail de ultieme cross-country machine geworden. SuperFit belooft niet alleen een perfect passende fiets, maar ook volledige controle, comfort en efficiëntie.   

Beschikbaar in maat L en M
Huurkost:    50,-€ per dag
Waarborg:  300,-€


GHOST LECTOR FS 

Dubbel geveerde carbon XC-MTB
Deze mountainbike is een rasechte cross country racer van de nieuwste generatie. Het nieuwe TractionLink veersysteem glijdt werkelijk over de ruwe trails zonder aandrijvingsverliezen. 
Ontwikkeld in samenwerking met het Cross Country Raceteam en 's werelds zwaarste trails in het achterhoofd: De LECTOR FS is een nieuwe mijlpaal in de evolutie van Race full-suspensions!

Ter beschikking in maat L en M   
Huurkost:    55,-€ per dag
Waarborg:  300,-€ 


GHOST HYB ASX 

Dubbel geveerde E-MTB met 625 Watt uur batterij
Met deze e-mountainbike kan je in alle comfort en moeiteloos elke fietstocht afwerken. Hij is dubbel geveerd en met de nieuwe en nog krachtiger Bosch GEN4 samen met een 625 Wh batterij kan je eindeloos trails verkennen. Je beleeft het mountainbiken op een heel andere manier.

Ter beschikking in maat XL, L , M , S 
Huurkost:   60,-€ per dag
Waarborg:  300,-€
 

Verified by ExactMetrics