Ghost

NIEUWE FIETS KOPEN

Verkoop van mountainbikes, gravelbikes en E-mountainbikes.
Wij zijn dealer van de Duitse fabrikant GHOST en van de titanium fietsen van Van Nicholas. We kunnen ook je nieuwe fiets van Canyon monteren en onderhouden.

Op fietsen in voorraad ben je zeker van de beste prijs.

Ghost mountainbikes: Duitse passie en perfectie

Twee Duitse mountainbike liefhebbers, Klaus Möhwald en Uwe Kalliwoda, starten in 1993 een bedrijfje dat de naam GHOST kreeg. Het begon allemaal in hun garage waar ze hun eerste mountainbike in elkaar knutselden.

Vandaag heeft hun bedrijf internationale allure heeft en is uitgegroeid tot één van de grootste fietsfabrikanten in Duitsland.  Meer dan 70% van de productie zit nog steeds in Waldsassen, een stadje in Beieren en de plaats waar het allemaal begon.

Op heden zijn ze in heel Europa actief, en internationaal van Rusland tot in de VS. We vinden er een uitgebreid aanbod aan mountainbikes, e-bikes, gravelbikes, trekkingbikes, en kinderfietsen, een Gravity en XC World Cup team en dit alles met een wel erg stoere naam.

Wij kozen bij Bike&Trail om dealer te worden van Ghost omdat ze een gevestigde waarde zijn en op dit ogenblik één van de meest vooruitstrevende en moderne merken op de markt.
Een bewijs hiervan is de samenwerking tussen GHOST en REIN4CED, een Belgische zeer inovatieve onderneming gevestigd in Herent. Rein4ced ontwikkelde en patenteerde, in samenwerking met de Universiteit van Leuven, een totaal nieuw slagbestendig composiet materiaal en produceren hiermee fietsframes in België o.a. voor Ghost.

Geverifieerd door ExactMetrics