About

Wie zijn wij?

Pierre & Chantal, enthousiaste liefhebbers van fietsen en natuur, willen jullie graag laten genieten van je fietsbeleving door Limburg. 

Na een professionele loopbaan in de bedrijfswereld start het verhaal van Bike&Trail in 2019, een fietsverhuurcentrum.
De liefde voor de fiets ontstond reeds in 1984, het jaar waarin Pierre zijn "Golden Eagle"  medaille behaalde, een fietstocht van 1200km over vier dagen, ook bekend als Parijs-Brest-Parijs. 
 
Ook in "de koers", als amateur wielrenner zowel op de weg als in het veld, kon Pierre zijn mannetje staan. Na enkele jaren kwam zijn echte passie stilaan in beeld, nl. de MTB: fietsen door de natuur als pure ontspanning ipv het rijden op de drukkere wegen.  Ook service en onderhoud aan de fiets werden serieus genomen: Pierre behaalde zijn diploma van Fietsmechanicien in 1990.

Deze jarenlange ervaring delen Pierre en Chantal graag met hun klanten: de allermooiste trips doorheen de natuur inclusief verborgen plekjes, mooie routes of uitdagende singletracks. Bike&Trail is meer dan een fietsverhuurcentrum: een lekkere koffie of speciaal biertje, kennismaken met onze fietsen in al zijn aspecten of gewoon even binnenspringen voor een leuke babbel. Dat is waar Bike&Trail voor staat.

Ons doel: 
Nieuwe ervaringen opdoen op de fiets, zonder zorgen: kwaliteitsfietsen van Ghost, Van Nicholas  perfect onderhouden zijn, af te halen bij ons. Dit met een persoonlijke aanpak naar ieders behoeften en vaardigheden.

Je kan bij ons terecht voor:

  • Verhuur van sportfietsen, mountainbike (hardtail of full suspension), e-mtb, gravelbike/roadbike
  • Een gezellige babbel met een koffie of een lekker biertje na je fietstocht of tijdens je rustpauze
  • Individuele toeristische fietstochten, met of zonder begeleiding
  • Technische singletracks voor de durvers
  • Verkenning van het Bikepark beMiNE in Beringen (enkel met begeleiding toegelaten)
  • Professionele service van jouw Canyon, Ghost of Van Nicholas fiets
Geverifieerd door ExactMetrics