Van Nicholas Rowtag

De nieuwe exclusieve titanium gravelbike


Fietsleverancier Van Nicholas introduceerde een nieuw soort gravel racefiets. Een fiets waarmee je alles kan: Race, MTB én Toer. Met dit doel voor ogen ontstond de Rowtag, een opvallende cross-over gravel racer. De Rowtag is daarmee de eerste fiets van Van Nicholas in de voor hen compleet nieuwe ‘Adventure’ categorie.

Kom nu kennis maken met deze nieuwe Rowtag, de gravelbike van Van Nicholas.
Maak een afspraak via mail:  pierre@bikeandtrail.be
Onze eerste Rowtag in het verhuurcentrum werd reeds geleverd,
zo kan je hem ook eens een dagje proefrijden.

Van Nicholas heeft buiten deze Rowtag nog andere prachtige fietsen in het gamma, als dealer helpen we je graag verder met jouw persoonlijke
fietsmaten en samenstelling van je nieuwe titanium fiets,

 

Waarom wij ook kozen voor deze telg in ons verhuurcentrum lees je hier.

Nog meer interesse in de verschillende grondstoffen
voor een fietsframe lees dan hier verder. 

Titanium met volledige integratie van kabels

De Rowtag kan zowel met 650B of 700c wielen worden uitgerust, waardoor hij geschikt is voor zowel egale gravelpaden, asfalt, als op ruige parcoursen in het bos. De fiets heeft diverse bevestigingspunten voor tassen, een drager en spatborden, zodat jezelf kan bepalen hoeveel uitrusting je mee wilt nemen of hoe vies je wilt worden tijdens je rit. De vele bevestigingsnokjes (twee op de bovenbuis en onderaan de onderbuis, plus nog eens drie op de zitbuis en bovenop de onderbuis) bieden ontelbare mogelijkheden.

De gravel-specifieke voorvork is volledig van carbon en heeft ook bevestigingsnokjes, zodat elk laatste beetje ruimte benut kan worden en je er serieus mee kunt bike-packen. De geïntegreerde kabels die door het hele frame lopen zijn mooi weggewerkt en de schijfremmen, een geïntegreerd taps toelopend balhoofdstel en steekassen moeten zorgen voor nog betere prestaties.

De geometrie van de fiets is bedoeld om vertrouwen te wekken, ongeacht het terrein. Het frame heeft ook ruimte voor een dropper post zadelpen (met geïntegreerde kabel). De Rowtag kan worden afgemonteerd met verschillende aandrijfsystemen en mechanisch of elektronisch schakelen en kan volledig samengesteld worden naar de individuele eisen van de gebruiker.

Geverifieerd door ExactMetrics