Canyon_modellen

GRAIL CF SL 7.0

Categorie B
Deze gravelbike is een rasechte doch/comfortabele racefiets waarmee je ook op onverharde wegen kan rijden. Dit is Canyons meest avontuurlijke ontwikkeling voor de weg ooit.
Ter beschikking in maat L en M

Ontdek op deze fiets ook het speciale stuur dat je nog extra comfort zal bieden!

GRAIL AL 7.0 SL

Categorie C
Dit type gravelbike is een uitvoering met een aluminium frame met gelijkaardige rijeigenschappen als de uitvoering met carbon frame. De alu uitvoering is niet voorzien van het speciale stuur wat we wel kan terugvinden op CF SL8.0
Deze fiets heeft een iets directer stuurgedrag, en is meer offroad georienteerd dan de CF.
Ter beschikking in maat M, S en XS

NEURON:ON 5.0/6.0/7.0

Categorie A+
Met deze e-mountainbike kan je in alle comfort en moeiteloos elke fietstocht afwerken. Hij is dubbel geveerd en met de krachtige Shimano Steps E8000 kan je eindeloze trails verkennen. Je beleeft het mountainbiken op een heel andere manier.
Ter beschikking in maat L , M , S en XS

 

SPECTRAL:ON 8.0

Categorie A++
Met de Spectral:ON 8.0 is geen helling te steil en geen afdaling te heftig. Met het unieke 29” vooraan en 27.5” achteraan wielconcept, de 150mm veerweg en krachtige Shimano Steps E8000 motor trotseer je voortaan in alle vertrouwen het meest technische terrein.
Ter beschikking in maat L

NEURON CF 8.0

Categorie A
Een nieuwe carbon full suspension MTB. Typische Trailbike met iets grotere veerweg en hogere stuurpositie. Perfect voor elke fietstocht, zeer comfortabel.
Ter beschikking in maat L en M

 

LUX CF SL 6.0

Categorie A+
Full suspension racer uit Carbon. Een rasechte cross-country moutainbike en tevens de fiets waarop Mathieu Van Der Poel brons haalde op het WK2018.
Ter beschikking in maat L en M

GRAND CANYON AL SL 9.0

Categorie C
Type AL SL 9.0 is één van de topmodellen uit het aluminium Hardtail aanbod van Canyon. Deze fiets biedt zeer direct stuurgedrag, is zeer efficiënt en ontzettend comfortabel voor de langere dagen in het zadel.  Deze fiets is enkel nog in maat S ter beschikking

EXEED CF SL 7.0

Categorie B
De meest geavanceerde en snelste carbon cross-country hardtail ooit gemaakt. Dankzij de nieuwste inzichten en technieken van carbonproductie weegt het frame van de Exceed slechts 870gr.  De Exceed gaat ‘Beyond Limits’
Ter beschikking enkel in maat L